Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bisikletli başkan adayı, kahve kahve gezip oy istiyor

İznik’te, makam aracım dediği bisikletiyle kahve kahve dolaşıp oy isteyen bağımsız belediye başkan adayı, seçilirse maaşını da üstün zekalı çocukların okuması için harcayacağını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2024 10:11
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2024 10:11
Kaynak: Haber Merkezi
chtmedya.com
Bisikletli başkan adayı, kahve kahve gezip oy istiyor

Türkiye pazar günü ülke genelinde yapılacak yerel seçimlere odaklanırken; siyasi partilerin belirlediği adayların yanı sıra bağımsız olarak seçimlere katılacak bazı belediye başkan adayları da renkli kişilikleri ile dikkat çekiyor. Bağımsız adaylar ilginç seçim vaatleriyle de bir çok yerde kendilerinden söz ettiriyor.

Bursa’nın İznik ilçesinde Bağımsız Belediye Başkan adayı Harun Doğru, başında Osmanlı Alplarının taktığı börkü, altında da ’makam aracım’ dediği bisikletiyle kahve kahve gezip oy istiyor.

Daha çok iftardan sonra ilçe merkezindeki ve yakın mahallelerdeki kahvehanelere giderek konuşma yapan Doğru’yu görenler öce şaşırıyor. Seçim vaatlerini duyunca sevip alkışlıyor.

İznik’e gelen doktorların çok durmadan görev yeri değişikliği isteyip ilçeden gittiğini, ilçede bir tane kalp doktoru olmadığını belirten Doğru, en büyük seçim vaadi olarak ilçe hastanesine kalp doktoru getireceğini belirtiyor. Ayrıca Başkan adayı Harun Doğru’nun doktorlar için lojman yapmak, doktorlardan lojman kirası almamak, yaş sebze ve meyve alım satım kooperatifi kurmak, tam teşekküllü bir hastane yapmak, tüm resmi daireleri tek çatı altında toplamak, kurban bayramı öncesi hayvan kesim yerleri açmak da seçim vaatlerinin arasında yer alıyor.

"En büyük hedef olarak 'insanların gönül bahçesine girip çiçek açtıracağım' diyen bağımsız belediye başkan adayı Doğru, konuşmalarının ardından kahvehanedekilere çay ısmarlıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.