TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dağder turnuvasında kupa heyecanı

Dağder koordinasyonunda düzenlenen ve 44 takımın kıyasıya mücadele ettiği 18. Geleneksel Dağder Futbol Turnuvası sona erdi.

Haber Giriş Tarihi: 26.02.2024 10:53
Haber Güncellenme Tarihi: 26.02.2024 10:53
Kaynak: Haber Merkezi
chtmedya.com
Dağder turnuvasında kupa heyecanı

Orhaneli, Keles, Büyükorhan, Harmancık ve Osmangazi İlçelerine bağlı dağ köylerinin Bursa’daki sesi olan Dağder tarafından bu sene 18’incisi düzenlenen ‘Geleneksel Dağder Futbol Turnuvası’, Büyükşehir Belediyesi’nin destekleri ve 44 takımın katılımıyla yapıldı.

Kıyasıya maçların yapıldığı turnuva sonunda final maçı, Düvenli Spor ile Belenören Spor arası yapıldı. Turnuvanın final maçı Merinos Stadı’nda yapılırken, dağ bölgesinden gelen yüzlerce kişi tribünleri doldurarak heyecana ortak oldu. Turnuva sonunda Belenören Spor şampiyon olurken, kazanan yine dostluk ve kardeşlik oldu.

Final maçı öncesinde düzenlenen törene Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın yanı sıra Bursa Milletvekili Mustafa Varank ve Mustafa Yavuz, AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan, Orhaneli Belediye Başkanı Ali Aykurt, Dağder Başkanı İsmail Aydoğdu, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.