Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Alinur Aktaş’ın gidişi davul zurnayla kutlandı

Seçimi kaybeden Alinur Aktaş'ın gidişi, Bursa Büyükşehir Belediyesi meclis toplantısı öncesinde gerçekleştirilen lokma dağıtımı ve davul zurna ile kutlandı.

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2024 19:24
Haber Güncellenme Tarihi: 16.04.2024 20:34
Kaynak: Haber Merkezi
chtmedya.com

Bursa Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Alinur Aktaş’ın görev yaptığı süre içerisinde, kendisine karşı muhalif yazılar yazan ve bu yüzden hapse de giren Gazeteci Necmi İnce, Aktaş’ın gidişini lokma dağıtarak kutladı.
Bugünkü Bursa Büyükşehir Belediyesi meclis toplantısı öncesinde gerçekleştirilen lokma dağıtımı, renkli görüntülere sahne oldu.

Kutlamayı organize eden İnce Medya Grup Başkanı Necmi İnce, Alinur Aktaş'ın Bursa'ya yapmadığı hizmetlerden ve ihanet etmesinden dolayı Turan Sancağı Teşkilatı ile birlikte bu lokma dağıtımını yaptıklarını söyledi.


Ankara, 'Bursa iyi yönetilmiyor' uyarılarını dikkate almadı
Bugüne kadar Ankara'ya, sürekli 'Bursa iyi yönetilmiyor' dediklerini ancak bu uyarılar dikkate alınmadığı için AK Parti'nin büyük bir hezimet yaşadığını belirten İnce Medya Grup Başkanı Necmi İnce, Bursa'da 47 yıl sonra seçilen ilk CHP'li başkan olan Mustafa Bozbey'i tebrik etti.



Necmi İnce, Alinur Aktaş'ın neden kaybettiğini de şu sözlerle açıkladı:
"Sayın Aktaş 2017 yılında göreve geldiğinde, '2 senede trafiği çözeceğim' dedi ama 7 yıl geçti, Bursa trafiği çözülmedi. Cumhurbaşkanının talimatına rağmen Bursaspor'a sahip çıkmadı ve takım 3. lige düştü. Deprem bölgesi Bursa'da 1 çivi dahi çakılmadı. Hızlı tren ve metro hattı yıllardır bitmedi. Başta BUSKİ'deki 400 milyonluk yolsuzluk olmak üzere Bursa Büyükşehir Belediyesi'nde yolsuzluk iddiaları çıktı ama Başkan Aktaş burada da sınıfta kaldı. Bursa'nın temiz havasını da koruyamadı ve Bursa havası en kirli şehirlerden birisi olarak anılmaya başladı. Kibir abidesi olan Alinur Aktaş, başta Genel Sekreter Ulaş Hakan ile Genel Sekreter Yardımcısı ve Basın Halkla İlişkiler Daire Başkanı Ahmet Bayhan olmak üzere, ekibiyle birlikte halktan koptu. Uyarılarımıza rağmen, 'AK Parti bu adayla Bursa'yı kazanamaz' dememize rağmen, bu kadar yanlışları ortadayken tekrar aday gösterilmesiyle AK Parti Bursa'da hezimete uğradı. Seçim sonrasında Alinur Aktaş, kabahati yine kendisinde aramayarak, bu sonucu iktidara ve ekonomi politikalarına bağladı. Onu buraya getirenlere ve halka da ihanet etti."     

Gül: "Adaletli bir yönetim sergilemedi"
Turan Sancağı Teşkilatı Genel Başkanı Halit Gökhan Gül ise, "Alinur Aktaş, adaletli bir yönetim sergilemedi ama Bursa Halkı adaletli bir seçim gösterdi ve kendisini gönderdi. Güle güle diyoruz. Kendisi hicret edecekmiş, inşallah Suriye'ye hicret eder, bir daha kendisini görmeyiz" dedi.  

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.