TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Uygulamalarımız appstore googleplay
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Alinur Aktaş inadı! Atatürk Kapalı Spor Salonu’nun temeli atıldı

Alinur Aktaş'ın Bursa'ya layık gördüğü 3100 kişilik kapalı spor salonunun temeli bugün atıldı.

Haber Giriş Tarihi: 14.03.2024 18:12
Haber Güncellenme Tarihi: 14.03.2024 18:41
Kaynak: Haber Merkezi
chtmedya.com
Alinur Aktaş inadı! Atatürk Kapalı Spor Salonu’nun temeli atıldı

Bursa’da 1972 yılında inşaatı tamamlanarak hizmete açılan, şehrin yakın tarihinde önemli anılara sahne olan ve ekonomik ömrünü tamamladığı için 2020 senesinde yıkımı yapılan Atatürk Kapalı Spor Salonu'nun yerinde yapılması için bugün Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ın da katılımıyla temel atma töreni düzenlendi.

Alinur Aktaş yine şehirle inatlaştı!
Bursa Büyükşehir Belediye başkanı Alinur Aktaş, Atatürk Kapalı Spor Salonu'nun yerine yapılacak yeni projeyi aylar önce sosyal medyadan paylaşmış ancak ciddi tepkiyle karşılaşmıştı.

Hala Bursa ile İnegöl'ü karıştırdığı bariz olan Aktaş, ülkenin dördüncü büyük kentine sadece 3100 kişilik salonu layık görüyordu. Kendisine o kadar çok tepki gösterildi ki, 2023 yılı Aralık ayında projenin ihalesinin iptal edildiği duyuruldu.

Alinur Aktaş, seçim üstü oldu bittiye getirdi
Aradan geçen süreçte sessiz ve derinden işlerin ihale edildiği ortaya çıktı. Ocak ayının sonunda Bursa için öngörülen bu devasa! 3100 kişilik salonunun ihalesi verilmişti. 

Bugün de, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ın da katılımıyla temel atma töreni düzenlendi. Hiçbir şeyden haberi olmadığı anlaşılan sayın bakan bir de şunları söylemiş: “Bursa sporda güzel yatırımlar yapıyor. Bursa bir spor kentidir. Bursa’ya şehrin merkezinde böyle spor merkezi yakışır. Biz iş yaparız. Hizmet üretiriz. Bunları belediye başkanlarımızla beraber yapıyoruz. Kazandırdığımız eserler ortadadır. Bunların hepsi gençler içindir. Türkiye, bir spor devrimi yaşıyor. Son 22 yılda yapılan eserler ortadadır. Binlerce tesisler yapıldı. Eskiyenleri ise yerinde yenilerini yapıyoruz. Bu spor salonunda da birçok şampiyonalar yaşanmış. Ama ömrünü tamamlamış. Şimdi yeniden aynı yerinde aynı ismiyle yükselecek. Biz destek vermeye razıyız. 100 milyon değil, 200 milyon değil ne lazımsa yardımcı olmaya hazırız. Yeter ki gençler, aileler spor yapsın” dedi.

Acaba Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ın bu tepkilerden haberi olsaydı, koskoca Bursa'ya bir kasabaya yapılacak büyüklükte 3100 kişilik salonun temelinin atılmasına izin verir miydi?

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.